Enllaços recomanats   

Pàgina web oficial de Teresa Forcades i Vila, monja benedictina del Monestir de Sant Benet de Montserrat, teòloga, metgessa i Doctora en Salut Pública.

 

Daniel Taroppio, Psicòleg Clínic, Fundador i Director de l'Escola de Psicologia Transpersonal - Integral que brinda una formació en Psicologia Humanista - Transpersonal - Integral que integra les aportacions teòriques i les metodologies de treball dels autors més importants de la Psicologia Transpersonal (Jung, Grof, Washburn) i la Psicologia Integral de Ken Wilber. Professor de Joaquim Duch i Regina Ferrando.

Ken Wilber, el principal filòsof transpersonal de l’actualitat, capdavanter en el desenvolupament epistemològic de la Psicologia Transpersonal i de la Psicologia Integral, en les que es fonamenta el model teòric de l’Escola Sudamericana de Psicologia Transpersonal.

Carl Gustav Jung, el primer psicòleg transpersonal de la història, fundador de l’Institut que encara avui ofereix cursos en un bell indret als afores de Zürich.

Jean Shinoda Bolen. Nova Consciència Femenina, element essencial dels fonaments filosòfics de l’Escola Sudamericana de Psicologia Transpersonal.

Tornar a la pàgina principal