Quim Duch i Regina Ferrando

 

Dos éssers humans que s'han trobat i s'han reconegut.

Es proposen viure amb Jesús enmig (cf. Mt 18,20) i fer extensiva la seva experiència d'amor als altres.

 

 

 

 

Article de la setmana

Escrits de Regina Ferrando

 
 

 

Si prenem consciència que la nostra fatiga és una conseqüència de la nostra manera de viure, les vacances són un temps excepcional per canviar el rumb i enfilar nous horitzons. (4-8-2016)
Cadascun de nosaltres som una part minúscula d’una infinitat que ens depassa i ens inclou. Tot allò que existeix està relacionat i harmonitzat, de tal manera que cada un dels nostres actes, cada una de les nostres accions, cada un dels nostres pensaments, tenen repercussió directe en la resta de la creació. (28-7-2016)
Fa dies que els mitjans de comunicació no parlen dels refugiats i, quan això passa, podem arribar a tenir la sensació que el problema ha deixat d’existir. (14-7-2016)
La nostra inseguretat flueix entre dos vessants: per una banda la nostra percepció, que és incompleta i no ens permet abastar tot l’espectre de la realitat i, per l’altra, la sensació d’estar sols, desprotegits, de dependre només de nosaltres mateixos. (30-6-2016)
El cervell humà, avui per avui, fa servir encara no un 10% del seu potencial, per tant, la realitat que ens arriba és incompleta. Per altra banda, estem immersos en un excés d’informació i una manca de silenci que ens fa perdre en distraccions inútils. (16-6-2016)
Els éssers humans naixem totes les potencialitats per estrenar i cadascun de nosaltres les desenvolupa en la mesura de les seves possibilitats, la seva cultura, la influència de l’entorn que li toca viure i l’actitud davant la vida. (2-6-2016)

Daniel Taroppio

La Dansa Primal® és un sistema de treball corporal, creat per Daniel Taroppio, psicòleg clínic argentí. Consisteix en un mètode profund d'autoexploració i creixement personal-transpersonal mitjançant el moviment expressiu, la respiració conscient, la imaginació dinàmica, el cant i la música ètnica i contemporània, que integra les energies primordials dels nostres set chakras amb les modernes tècniques de les Psicologies Transpersonal i Integral. La seva pràctica no requereix cap experiència en dansa, ja que no es tracta de realitzar moviments coreogràfics ni complicats, sinó simplement redescobrir, harmonitzar, integrar i alliberar les nostres energies amb moviments i sons simples i espontanis. Per a més informació, clica aquí.

Gary Craig

La Tècnica d'Alliberament Emocional (EFT, en anglès, Emotional Freedom Techniques), creada per Gary Craig és una versió emocional de l’acupuntura, sense agulles, que és fàcil d'aprendre i ha tingut molt d'èxit en milers de casos que cobreixen un enorme ventall de problemes emocionals, de salut i de vida. Sovint funciona on res no ha funcionat.

El millor d’aquesta tècnica és que qualsevol persona pot aprendre i utilitzar EFT sense necessitat d’entrenament especialitzat. Fins i tot pot trobar el mètode bàsic en un manual, en format PDF, que podeu baixar de forma gratuïta clicant aquest enllaç.

Pots entrar al web oficial d'EFT: http://www.eftuniverse.com/ (en anglès)

o a http://www.eftmx.com/ (en castellà)

Hira Ratan Manek

El SUNGAZING és una tècnica de sanació mental, física i espiritual, d’arrels ancestrals, redescoberta i protocol·litzada per Hira Ratan Manek, que es fonamenta en la contemplació del sol.

Podeu descarregar-vos una entrevista a Hira Ratan Manek, publicada a la revista Athanor, on dóna totes les instruccions per desenvolupar la tècnica, clicant aquí. (format PDF)

Així mateix trobareu molta més informació sobre aquesta tècnica clicant aquí.

Si seguiu bé les instruccions, us serà molt beneficiosa i no pot causar cap perjudici.

Teresa Forcades i Vila

Teresa Forcades i Vila (Barcelona 1966) és doctora en medicina, teòloga i monja benedictina. Una monja compromesa amb els drets de les dones, que s'ha posicionat a favor dels drets dels homosexuals. El seu treball té una clara dimensió social i espiritual. Té un doctorat en Salut Pública de la Universitat de Barcelona, amb especialització en Medicina Interna (Universitat Estatal de Nova York). També té un Màster en Divinitat de la Universitat de Harvard i un doctorat de la Facultat de Teologia de Catalunya. La seva condició de doctora l’ha portat a centrar-se en el tema de les farmacèutiques. Ha publicat un assaig sobre Els crims de les grans companyies farmacèutiques, en els Quaderns de Cristianisme i Justícia. Trobareu més informació clicant aquí.

Leonardo Boff

Leonardo Boff (Brasil 1938). Teòleg, filòsof, escriptor, professor i ecologista. És un dels fundadors de la Teologia de l'Alliberament. El 1984, per raó de les seves tesis lligades a la Teologia de l'Alliberament, exposades en el seu llibre "Església: Carisma i Poder", va ser sotmès a un procés per part de la Sagrada Congregació per a la Defensa de la Fe. El 1985 va ser condemnat a un any de "silenci" i deposat de totes les seves funcions editorials i acadèmiques en el camp religiós. Donada la pressió mundial sobre el Vaticà li va ser aixecada la pena el 1986, podent reprendre algunes de les seves activitats.

Escriu una columna setmanal a Internet que no té desperdici. Hi podeu accedir clicant aquí.