INFINITAT DE FREQÜÈNCIES DE VIBRACIÓ

 

L’univers del qual formem part es composa d’energia amb diferents freqüències de vibració. Tant nosaltres mateixos com tot allò que ens envolta, sigui del gènere animal, vegetal o mineral, està integrat per la mateixa cosa: energia.

 

Els nostres sentits, però, no poden percebre tots els nivells de vibració existents. De la mateixa manera que som conscients que hi ha determinades freqüències de so que les nostres oïdes no poden percebre i, en canvi, alguns animals sí; també la nostra visió està limitada a unes freqüències determinades.

 

Durant molts anys ens han fet creure que allò que veiem és l’única cosa que existeix, tot desestimant un Univers que amb els nostres sentits actuals encara no podem copsar.

 

Així, doncs, tots els éssers de l’Univers funcionem en el doble vessant d’emissors i receptors, d’una forma semblant a una emissora de ràdio. Depenent de la freqüència que puguem sintonitzar, la nostra percepció de la realitat serà més o menys objectiva. De la mateixa manera, els altres veuran en nosaltres, només allò que ells puguin percebre.

 

A mesura que creixem en consciència, anem fent un procés de purificació dels sentits de manera que cada vegada ampliem més la nostra percepció, fins al dia que podrem copsar totes les freqüències de vibració d’energia existents i la nostra percepció de la realitat serà totalment objectiva. Possiblement llavors podrem adonar-nos que tots som una mateixa cosa i que allò que ara ens separa és degut únicament a la pobre percepció dels nostres sentits.

 

Dit això, no podem perdre de vista que els nostres pensaments són també vibracions que llancem a l’exterior, com llavors que s’escampen per l’Univers, hi germinen i retornen a nosaltres amb un fruit de les mateixes característiques que allò que hem sembrat. D’aquesta manera si els nostres pensaments són d’odi, de rancúnia, negatius en definitiva, allò que ens retornarà estarà amarat de negativitat. Si, al contrari, els nostres pensaments són positius, poc a poc, la negativitat anirà desapareixent de la nostra vida.

 

Com que som lliures d’escollir els nostres pensaments, la nostra elecció podria ser canviar tots aquells pensaments que a la llarga ens poden ferir, per pensaments que només ens retornin en forma de benestar. És tracta de posar en pràctica allò que hem sentit tantes vegades: fes als altres només allò que t’agradaria que et fessin. Perquè la crua realitat és que allò que nosaltres pensem o fem, és allò que rebem.

 

Decidim, d’una vegada per totes, alliberar-nos dels nostres pensaments de por, de culpa, de condemna envers nosaltres mateixos o envers els altres. Substituïm-los per pensaments d’amor, de comprensió, de respecte i la nostra vida s’omplirà de benestar, de pau i de felicitat.

 

Regina Ferrando i Ferran

30 de setembre de 2010