100 PROGRAMES

 

Fa força temps que cada dimecres, de 6 a 7 de la tarda, a Ràdio Premià de Mar (95.2 FM) realitzo, juntament amb en Joaquim Duch, el meu marit, col·lega i amic, un programa que vàrem batejar amb el nom de Tercer Mil·lenni.

 

És un programa que es desenvolupa al voltant de les tècniques de creixement personal, matèria que ens és coneguda per la nostra dedicació professional a ajudar les persones a descobrir allò que han de canviar a la seva vida per viure-la amb més plenitud.

 

Setmana rere setmana, anem desvetllant i aprofundint en els secrets més amagats de l’ésser humà. Parlem de totes aquelles coses que no ens varen ensenyar ni a la llar ni a l’escola, però que són indispensables si volem acomplir la nostra principal missió en aquesta vida, que és ser feliços.

 

A través d’aquest programa de ràdio estem realitzant una tasca semblant a la d’aquests escrits de La Clau: ajudar a prendre consciència a tots aquells que ens escolten o ens llegeixen que podem, si ens ho proposem, viure d’una forma més plaent, patint menys i gaudint molt més de totes les oportunitats que la vida ens posa al davant.

 

Aquesta tasca, que òbviament fem de forma desinteressada i voluntària, a través del temps, ens ha permès contactar amb moltíssimes persones que, com nosaltres, s’adonen que cal trobar el veritable sentit a la nostra existència.

 

Així, s’ha anat creant al nostre voltant una energia renovadora que és fruit de la suma de totes les energies de les persones que comparteixen el nostre ideal de vida. Que estan convençudes que viure millor és possible. Que desitgen trobar la manera de defugir la rutina i de convertir cada instant de la seva vida en quelcom únic i meravellós. Que desitgen adquirir els coneixements necessaris per educar els seus fills de manera que puguin créixer en una llibertat personal que nosaltres hem hagut de descobrir de grans.

 

El proper dimecres, dia 5 d’octubre, realitzarem el programa número 100. Convençuts que la nostra felicitat depèn de la suma de tots i cadascun dels moments viscuts amb joia, tenim moltes ganes de celebrar-ho amb tots aquells que ens hi vulgueu acompanyar.

 

Per això, hem decidit, amb l’ajuda inestimable de l’equip de professionals de Ràdio Premià de Mar, celebrar els programa número 100 de Tercer Mil·lenni sortint de l’àmbit reduït de l’emissora i fer-lo en un espai públic, per donar la possibilitat a tots aquells que ho desitgeu de poder-hi ser presents.

 

Així, sapigueu que ens trobareu al Centre Cívic de Premià de Mar (Esperança, 19), el proper dimecres, dia 5 d’octubre, de 6 a 7 de la tarda. No cal dir que serem molt feliços de poder celebrar aquest aniversari en la vostra companyia.

 

Regina Ferrando

29 de setembre de 2005