LA MEDITACIÓ DELS DIJOUS

 

Cada tarda de dijous, a Premià de Mar, un grup de persones ens reunim per meditar per la pau al món. Ens trobem a les 7 de la tarda i, fins a les 8, canalitzem la nostra energia per guarir aquest món que els éssers humans, de la forma més inconscient, hem anat malmetent.

 

La meditació és una forma de canalitzar la nostra energia. Consisteix a aturar la ment per tal d’enfocar els nostres pensaments en allò que ens interessa. Així aconseguim sumar la nostra energia a la de milions i milions de persones que, arreu del món, realitzen actes semblants, potenciant entre tots, l’emersió de la nova consciència de la pau, del respecte i de l’amor.

 

La meditació ens connecta a l’energia universal i ens permet adonar-nos que no estem sols i que cada una de les nostres accions, per insignificant que sigui, té una repercussió en el nostre entorn i, per tant, en l’univers.

 

La meditació ens permet, també, sanar el nostre cos, nodrint-lo de l’energia necessària mitjançant la potenciació de la respiració conscient. Una bona meditació, permet al cos relaxar-se i iniciar un procés molt interessant d’eliminació de toxines. Meditar és, doncs, per a un mateix, una eina que ens permet viure millor en el món atrafegat en el qual ens ha tocat viure

 

La meditació és, alhora, la investigació científica d’un mateix. Mitjançant la meditació, ens posem en contacte amb la nostra font de saviesa interior, cosa que ens permet tenir accés a un immens cabal de coneixement, inabastable en la nostra vida diària.

 

.Aprofitem les meditacions de cada dijous, també, per enviar energia cap a totes aquelles persones que tenen algun problema, sigui de salut o sigui el que sigui.

 

La meditació de cada dijous és oberta a tothom, no cal cap coneixement  especial per assistir-hi, només el desig d’ajudar els altres, de sanar el planeta i d’aconseguir la pau del món. L’entrada és, doncs, lliure i gratuïta i tothom hi és benvingut.

 

La meditació dels dijous es realitza, tal i com hem dit, a Premià de Mar, a la plaça Romà Piera, número 4, 2n A, de 7 a 8 de la tarda. No cal dir que tothom hi és convidat.

 

Així mateix, si sabeu d’algú que tingui problemes de salut o d’algun altre tipus, i desitgeu que li enviem la nostra energia, podeu fer dues coses: o bé sumar-vos a la meditació del dijous, o bé fer-nos-ho saber, trucant al telèfon 93 751 74 30. Nosaltres, amb tot l’amor, inclourem aquesta sol·licitud a la nostra meditació.

 

Aquesta és una manera més de canalitzar el nostre amor i la nostra energia per ajudar els altres. Et convidem a participar-hi. Entre tots aconseguirem un món millor.

 

Regina Ferrando

27 de març de 2003